Beautiful is a defection????

selepas kemenangan yg mutlak (aku score byk goal, tu la aku panggil mutlak... haha) dlm match futsal tym chinese new year, kami blah dr arena 2... pastu... dlm perjalanan,

1 of my fren ttiba jer bukak window keta n then, bersiul2... dan yg lain pun turt bersiul... aku terpinga-pinga... rupanya ade awek cun... (agak liar mata kwn aku ni yer)...

aku nk wat benda bangang tu jgak tp x brani... Abang aku (dia pun team aku gak) yg drive keta. so, aku control macho r...(walaupun dah macho)...

tetiba suara abangku lantang keluar... wei, korang tau x comel itu cacat?? islam mahukan kesederhanaan... (cis.. dia dah start da, ni yg x best naik keta ngan dia ni)
kwn ku brmata liar trus melayan angin abg aku... "bakpo mg oyak gitu? / knpa ko ckap camtu?"

Abg Aku: cuba pratikn prangai majoriti awek lawa... sexy... ego... x polite... x mesra pelanggan...

Kwn aku: oh! btul gak yer...

aku trfikir (??????) btul gak tu... (aku x mengata kpd kwn2 aku)
TP... kalau comel, cute, gorgeous, lawa, cun itu cacat... Macho pun cacat ker???

Aku x Kisah menjadi CACAT... hahaha